Magasinet Luksus.land

luksusland-mag-lille_2Magasinet LUKSUS.LAND er et nyt dansk magasin om udeliv, rejser, eventyr, træning og en aktivt livsstil – og har som målsætning af afdække tidens trends inden for dansk og international outdoorliv. Et dansk outdoormagasin med internationalt udsyn.

I en tid hvor populismen og egoismen trives i vores samfund både lokalt og globalt, inviteres alle I gode danske outdoor folk nu til at deltage i en nyt eksperimentalt fælleskab, Luksus.land.

Siden 2001 har Mediehuset Luksus lavet magasiner til aktive danskere ud fra den holdning, at det er en luksus at leve et aktivt liv. Og det mener vi stadig! I 2017 får Luksus begrebet sit eget redaktionelle univers, kaldet LUKSUS.LAND – tænkt som en smeltedigel af dedikeret outdoor passion på en lang række medieplatforme. Hjertet i Luksus.land bliver magasinet LUKSUS.LAND, som vil udkomme to gange årligt.

LUKSUS.LAND som ide er som sådan ikke nyt. Selv om Luksus først blev formelt navngivet i 2001 med udgivelsen af LUKSUS – magasinet om outdoor og freestyle, havde gode kræfter med luksus i blodet allerede inden sat sine spor i det danske outdoorlandskab langt inden Luksus kom på print. Outdoor- og klatreklubber blev skabt, dokumentarfilm og filmfestivaler lavet, og et utal ekspeditioner groede ud af fællesskabet og drog til fremmede egne langt fra Alfarvej. Ja selv de danske ministre har søgt svar hos Luksus-folket, når der skulle skabes nye politikker.

LUKSUS var en ide om at tænke ud af boksen, om at samle kræfterne for at skabe ting i Danmark, som kun kunne lade sig gøre ved at samle gode kreative folk og arbejde mod fælles mål.

Nu er tiden kommet til etablere et nyt mødested for danske outdoorfolk, for tiden er kommet til at genopfinde os selv. Hermed ikke sagt, at vi smider vores historie ud med badevandet. Tværtimod. Danmark er til tider et lidt historieløst samfund, når det kommer til outdoorscenen, hvorfor vi har valgt at starte Luksus.land op med en masse historier fra arkiverne om en masse folk, som alle har gjort en forskel – med slet skjult intention om at inspirere danske outdoorfolk til at løfte hovedet og turde tænke stort.

Hvad kommer fremtiden til at byde på i Luksus.land? Ambition er at gøre en forskel, og vi skal turde gå nye veje. Det både lokalt i Danmark, men også set i en global kontekst. 2017 bliver året, hvor nye medier skal udfordres, nye ekspeditioner søsættes og gode folk sættes sammen. Et år hvor kun en ting står mejslet i sten, nemlig at det ikke bliver kedeligt.

Læs mere på Luksus.land