Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/luksusmedia.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Magasinet Luksus.land | Mediehuset Luksus

Magasinet Luksus.land

Magasinet LUKSUS.LAND er et dansk magasin om udeliv, rejser, eventyr, træning og en aktivt livsstil – og har som målsætning af afdække tidens trends inden for dansk og international outdoorliv. Et dansk outdoormagasin med internationalt udsyn.

Siden 2001 har Mediehuset Luksus lavet magasiner til aktive danskere ud fra den holdning, at det er en luksus at leve et aktivt liv. Og det mener vi stadig! I 2017 fik Luksus-begrebet sit eget redaktionelle univers – en smeltedigel af dedikeret outdoor passion på en lang række medieplatforme. Hjertet i Luksus.land er magasinet Luksus.land, som udkommer to gange årligt.

Ambition er at gøre en forskel, og vi skal turde gå nye veje. Det både lokalt i Danmark, men også set i en global kontekst. Nye medier skal udfordres, nye ekspeditioner søsættes og gode folk sættes sammen.

Læs mere på Luksus.land