Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/luksusmedia.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Gran Fondo Film Festival | Mediehuset Luksus

Gran Fondo Film Festival

– EN HYLDEST TIL CYKELSPORTEN!

GFFF posterG.F.F.F. er en ny cykelfilmfestival for alle, der elsker cykelsporten, film på det store lærred og ikke mindst det store cykelepos generelt.

Ambitionen med Gran Fondo Film Festival er klar, nemlig at skabe en årlig tilbagevendende international cykelfilmfestival i Danmark. En festival med en ambition om at vise de bedste cykelfilm på det store lærred i biografkvalitet. Alt sammen skabt som en hyldest til cykelsporten og til de film og filmfolk, som ånder og lever for det.

Vi ønsker at give det danske publikum mulighed for at opleve cykelfilm, der hvor de ultimativt hører hjemme, nemlig i biografen. Vi har i Danmark en stolt tradition for cykelfilm med Jørgen Leth som det ikoniske filmskabende forbillede, der har inspireret mange andre danske instruktører med stort talent. Programmet på festivalen rummer både danske klassiske cykelfilm samt en række af tidens helt nye udenlandske biografaktuelle cykelfilm, som aldrig har været vist i danske biografer. Film med holdning og karakter samlet fra hele verden, og som alle repræsenterer et bredt spektrum af cykelgenren centreret om banecykling, cykelcross og ikke mindst landevejscykling.

Filmene tager tilskueren med helt ind på livet af international cykelsport, som både inspirerer, motiverer og stiller skarpt på udfordringerne ved én af de hurtigst voksende sportsgrene for tiden.

I 2015 åbnede festivalen med et banebrydende scoop, da festivalen kunne præsentere en eksklusiv samtale om den endnu ikke offentliggjorte dokumentarfilm ‘The Commentator’ mellem Jørgen Leth og den amerikanske instruktør Brendt Barbur. Den meget ventede film går helt tæt på Jørgen Leths dedikation og passion til cykelsporten og følger Jørgen Leth før og under løbet Paris-Roubaix 2013.

Festivalens film deltager i konkurrencen om en nystiftet cykelfilmpris, som overrækkes under festivalen med det formål at fejre cykelfilmgenren i sin helhed.

VIL DU VÆRE SPONSOR?
Skriv en mail til info@gfff.dk, hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne for eksponering og sponsorpakker på Gran Fondo Film Festival.

Læs mere på gfff.dk