Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/luksusmedia.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Om Mediehuset Luksus | Mediehuset Luksus

Om Mediehuset Luksus

Logo_tagline2Mediehuset Luksus er eksperter i medier og events rettet mod en aktiv fritid – og henvender sig til de mange danskere, der prioriterer en aktiv livsstil med fokus på løb, outdoor, ski og rejseliv.

Vi laver medier, fordi vi brænder for formidling af en sund, udfordrende og aktiv livsstil, og fordi vores medier og viden gør en forskel. En forskel for læseren, for annoncørerne og for de miljøer, de enkelte magasiner beskæftiger sig med. Hos alle vores medier gælder det samme motto: Vi vil ikke bare beskrive et stofområde – vi vil aktivt være en del af det. Kun på den måde opnår vi den rette relation til læserne, forstår deres behov og får de mest relevante artikler med i vores medier.

Med over 20 års erfaring i magasin-, event- og sportsbranchen er det heller ikke uden stolthed, at Mediehuset Luksus kan fremvise landets fremmeste eksperter som skribenter. Redaktører, journalister og skribenter med fingeren på pulsen og en holdning til det, de skriver om. Mediehuset Luksus udgiver medier for at gøre læseren klogere og for at inspirere – ikke for at fylde sider ud.

Mediehuset Luksus arbejder sammen med en række af Danmarks førende medieorganisationer, som benytter sig af vores viden og indhold på deres medieplatforme. Desuden har mediehuset stået for bogpublikationer og arrangerer events.

Mediehuset Luksus arbejder aktivt på alle medieplatforme, fra print til online – og har en mission om at udkomme på alle medieplatforme og til stadighed at udvikle nye kvalitetsmedieprodukter, både i Danmark og internationalt.