Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi hos Mediehuset Luksus behandler og sikrer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:
Mediehuset Luksus I/S
Flæsketorvet 68,1
1711 København V
Danmark
CVR-nr. 26807980
persondata@mediehusetluksus.dk

2. Beskrivelse af databehandling

Levering af diverse ydelser
Levering af vores produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.

Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger:

Almindelige personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Betalingsoplysninger
  • Købs- og betalingshistorik
  • Login-oplysninger i forbindelse med kundesupport

Kilder til indsamling af data

Vi indsamler oplysninger direkte fra dig samt fra virksomhedsforbundne aktiviteter, sites, medier og events.

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • Hvis det er nødvendigt for, at vi kan overholde en retlig forpligtelse, f. eks. i henhold til bogføringsloven.
  • Nødvendig for forfølgelsen af Mediehuset Luksus legitime interesse i at sende dig nyhedsbreve og i øvrigt at kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice.
  • Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i.

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Til virksomhedsforbundne aktiviteter, sites, medier og events, samt øvrige samarbejdspartnere og leverandører, vi samarbejder med, for at støtte vores virksomhed f.eks.:

  • Leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice.
  • Leverancetjenester.
  • Finansielle institutioner og udbydere af betalingstjenester.

Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Med henblik på udvikling og forbedring af vores produkter og tjenester til:

  • Data- og analysebureauer
  • Kreative og digitale bureaupartnere
  • Konsulentvirksomheder
  • Digitale mediepartnere

Vi opbevarer personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • Generelt kan personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke-registrerede kunder blive slettet, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag:

Nødvendig for forfølgelsen af Mediehuset Luksus legitime interesse i at udvikle nye samt forbedre eksisterende produkter og tjenester, udarbejde statistikker, samt optimere brugeroplevelsen på vores medier og events.

3. Pligtmæssig information

Følgende oplysninger er obligatoriske:

  • Navn, e-mail-adresse og evt. betalingsinformation – såfremt du ønsker et digitalt produkt
  • Navn, adresse, e-mail-adresse og evt. betalingsinformation – såfremt du ønsker levering af et fysisk produkt.

4. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: persondata@mediehusetluksus.dk

 

Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes her på denne side.

Sidst opdateret: 23.05.2018