Skimagasinet Pist ‘n Powder

– MAGASINET TIL DE DANSKE SKILØBERE!

PNP_lilleMagasinet er for dig, der elsker udfordringerne og eventyret i sneen. Magasinet har været på gaden siden 2004 med den målsætning at give inspiration og formidle viden om skiløb til de danske skiløbere. Hvert år pakker hundredetusinder af danskere tasken, tager skiposen på nakken og drager af sted på skiferie. Hver tredje dansker (31 %) ynder at tage på skiferie – hvilket svarer til mere end 1,7 mio. danskere*. For mange er det blevet en livsstil, og det er ikke rigtig vinter, før de mærker sneen under brædderne. Således har de skilystne danskere i gennemsnit været af sted på skiferie 15 gange.

Skimagasinet Pist n’ Powder ønsker at sætte en kvalitativ dagsorden og stimulere læserne til at gå længere i udforskningen af deres personlige skiløb. Vi giver skifolket de vigtigste nyheder, tests, tips til nyt udstyr og idéer til spændende nye steder at rejse hen.

Redaktionen på Skimagasinet Pist n’ Powder består af et stærkt team af danske skieksperter, som har fingeren på pulsen hos både den danske og internationale skiscene. En redaktion anført af skiekspert Bugge Holm Hansen, som har været chefredaktør siden magasinets start.

På Skimagasinet gør vi en dyd ud af, at alle magasinets skribenter har et kendskab til skiløb, fordi vi mener, at man primært gennem oplevelser på egen krop kan formidle kvalitetshistorier og have en indsigt i den komplette skioplevelse.

Magasinets målsætning er i hvert nummer at give et indblik i den danske skiscene kombineret med seriøse og uddybende tests af skiudstyr, guides til køb af ski og tilbehør, produktnyheder og mode, featureartikler fra spændende skidestinationer og interviews med danske og internationale skipersonligheder – alt sammen skrevet i en personlig stil og krydret med flotte billeder. Således er Skimagasinet Pist n’ Powder et seriøst referencemedie til glæde og gavn for alle danske skiløbere.

Læs mere på pistnpowder.dk