Outdoor Moments

– 1 AFTEN, 10 KORTFILM, 100% EVENTYR!

OM poster

En helaftensoplevelse, som er dedikeret til en række kortfilm med eventyret og action som omdrejningspunkt. Festivalen fandt sted første gang i oktober 2014 i Bremen Teater, hvor publikum blev præsenteret for et brag af en filmaften med en række inspirerende film på programmet med film om trailløb, ultraløb, klatring, ski, isklatring, MTB, BMX, whitewater kajak og undervandsjagt.

Outdoor Moments er til alle, som vil inspireres bredt, da man vil blive præsenteret for en række film inden for alle genrer af outdoorlivet. Hovedparten af filmene er danskproducerede, hvoraf mange har premiere på selve aftenen, og du vil kunne møde mange af folkene bag filmen på selve aftenen, hvor der ligeledes vil være en lang række overraskelser til publikum.

Outdoor Moments arrangeres i samarbejde med Nordic Adventure Film Festival, så alle film, som vises på Outdoor Moments, deltager ligeledes i opløbet om priserne på festivalen. Vinderne afsløres ved det store N.A.F.F. Awardshow.

VIL DU VÆRE SPONSOR?
Outdoor Moments er en unik mulighed for at få eksponeret dit brand overfor et stort publikum til en spektakulær aften. Skriv en mail til info@outdoormoments.dk, hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne for eksponering og sponsorpakker på Outdoor Moments!

Læs mere på outdoormoments.dk