Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/luksusmedia.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Nordic Adventure Film Festival | Mediehuset Luksus

Nordic Adventure Film Festival

– SKANDINAVIENS STØRSTE ADVENTUREFILM FESTIVAL!

DAFF-program-pic

 

Siden 1996 har N.A.F.F. (tidligere D.A.F.F.) haft en vision om at vise tidens bedste adventurefilm i danske biografer og være et samlingspunkt for den danske adventurefilmscene. I 2015 kunne festivalen holde 20 års jubilæum og kan således bryste sig med at være én af Europas ældste adventurefilm festivaler. Derudover blev festivalen som noget nyt lavet om til Nordic Adventure Film Festival, og festivalens film bliver fremover ligeledes vist i udvalgte nordiske lande.

I årene der er gået, har festivalen udviklet sig som katalysator for dansk adventurefilm produktion, hvorfor det er ekstra glædeligt, at det i år tegner til at blive et særligt godt program med et rekordstort antal danske filmproduktioner. Festivalen har håndplukket de bedste film i genren fra hele verden, men ønsker ligeledes at understøtte og inspirere til produktion af danske adventurefilm.

N.A.F.F. handler om passion og om at vise de virkelige eventyr på det helt store lærred i biografkvalitet. Eventyret med ski på, på klatrevæggen, i kajakken og i naturen – og om at turde gøre drømme til virkelighed. Kort sagt bliver det et brag af en festival, hvor ambitionsniveauet er sat højere end nogensinde før!

N.A.F.F. har i snit over 90 filmvisninger fordelt på omkring 35 udvalgte film vist rundt om i norden med hovedeventet i København.

Udvalgte film vil desuden deltage i konkurrencen om årets N.A.F.F. Awards, hvor der blandt andet dystes om en lang række priser.

VIL DU VÆRE SPONSOR?

N.A.F.F. udgør en spændende og alternativ ramme for eksponering af dit brand. Som sponsor har du mange muligheder for at nå en meget målrettet, attraktiv og købestærk målgruppe. Festivalen er derudover dækket i landsdækkende medier som aviser, radio, TV, webportaler og magasiner både redaktionelt og med tv-spots, annoncer med mere.

Skriv en mail til info@adventurefilmfest.dk, hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne for eksponering og sponsorpakker på Danmarks største og mest ambitiøse adventurefilm festival!

Læs mere på adventurefilmfest.dk