Mowedo Running

– DEN ULTIMATIVE LØBSKALENDER

Kan man fra Danmark lave en international platform, hvor alverdens løbere kan finde deres løb, løbsarrangører kan kommunikere om deres løb, du kan finde de bedste trænere, løbebutikker og klinikker, og hvor løbebranchen generelt kan koble sig på for at afsøge nye muligheder for co-creation i et ‘platformslaboratorium’?

Ja, det mener vi.

Sitet Mowedo Running blev lanceret i 2017 i en beta-version med slet skjulte ambitioner om at brede sig ud, både med features og videre til udlandet i 2018.

Det er blevet sværere at navigere i de mange løbstilbud, som popper op på den danske løbescene. Antallet af danske løb er stigende år for år, og der er en stigende interesse i både at løbe flere lokale løb samt tage på tværs af landet for at løbe. Mowedo Running er født ud af en drøm om at assistere alverdens løbere, danske som udenlandske, med at navigere i alle de mange tilbud for løbere, som findes derude. I første omgang i dansk kontekst, men snart med internationalt udsyn. Det bliver spændende at følge udviklingen og ambitionen om at skabe det ultimative overblik i tilbud for løbere!

Se mere på mowedo.com