LøbeMagasinet

LobeMagasinet_lille– MAGASINET FOR DEN SERIØSE MOTIONSLØBER!

Siden 2008 har LøbeMagasinet været Danmarks største magasin omhandlende løb og er siden da blevet den seriøse danske løbers foretrukne medie til at holde sig informeret om løb.
Magasinet er 100 sider og udkommer 4 gange årligt (pr. maj 2019) og har et klart mål om at blive ved med at bringe nye vinkler og dykke et spadestik dybere for at give det bedste og mest seriøse løbemagasin. LøbeMagasinet ønsker som sådan at motivere læserne til at nå så langt som muligt med deres løb ved at give tips, historier og idéer til endnu mere fantastiske løbeoplevelser. Og det uanset niveau.

Det er ambitionen for magasinet at være nærværende for løberen og bringe historier fra såvel danske som udenlandske løb. Alt sammen skrevet af løbere – for løbere. Sidst men ikke mindst bliver det hele serveret i en inspirerende og let tone samt i et lækkert og stilrent layout, der giver de flotte billeder og gode historier den plads, de fortjener.

LøbeMagasinet leverer først og fremmest inspirerende og underholdende læsning, der motiverer læserne til at træne og løbe mere – og bedre – samt til at købe nyt udstyr. Magasinet indeholder troværdige og fyldestgørende tests af løberens udstyr og har gennem tiden været inde over alt fra løbesko og løbejakker til refleksveste og salttabletter. I samarbejde med Danmarks bedste løbetestere vurderer og tester LøbeMagasinet årets produktnyheder, når de er inden for forbrugernes rækkevidde på hylderne.

Læs mere på lobemagasinet.dk

Løberne.dk
LøbeMagasinet er ikke kun at finde som trykt magasin. Udvalgte artikler fra magasinet ligger ligeledes online på løberne.dk, og på sigt vil det også udkomme på en online platform i form af et tablet magasin. Alt sammen for at sikre, at vores indhold når ud til så mange som muligt.

Læs mere på løberne.dk