1 aften, 9 film, 100% eventyr! Et nyt endags filmevent med fokus på eventyr, action og outdoor ser dagens lys d. 29. oktober i Bremen Teater.

Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F.) står bag en ny helaftensoplevelse. Aftenen vil være dedikeret til en række kortfilm, der vil blive vist samlet under overskriften Outdoor Moments.

Inspirerende film
Den 29. oktober 2014 åbner Outdoor Moments således for første gang dørene op for en fantastisk aften i Bremen Teater, hvor publikum bliver præsenteret for et brag af en filmaften med en række inspirerende film på programmet med film om trailløb, ultraløb, klatring, ski, isklatring, MTB, BMX, whitewater kajak og undervandsjagt.

Outdoor Moments er til alle, som vil inspireres bredt, da man vil blive præsenteret for en række film inden for alle genrer af outdoorlivet. Hovedparten af filmene er danskproducerede, hvoraf mange har premiere på selve aftenen, og du vil kunne møde mange af folkene bag filmen på selve aftenen, hvor der ligeledes vil være en lang række overraskelser til publikum.

Stemning og eventyr
Alle film, som vises på Outdoor Moments, deltager i opløbet om en række priser på Danish Adventure Film Festival, hvor vinderne afsløres ved det store D.A.F.F. Awardshow lørdag d. 29. november i Cinemateket. Valget af Bremen som location er da heller ikke helt tilfældigt. Som rejsemanden og verdensmanden Simon Spies’ gamle biograf, er det i den grad et sted, hvor eventyret har levet. Vi tror, at netop dette gamle historiske biografrum kan opbygge den perfekte stemning til en aften, hvor tilskuerne kan komme med på rejse ind i de eventyr, som findes både fjernt fra alfarvej og mere lokalt i den danske natur.

Vi glæder os meget til at åbne dørene, så alle outdoorglade danskere kan få et skud adrenalin og eventyr på det store lærred til den første udgave af Outdoor Moments.

Velkommen til eventyret!

Se programmet på outdoormoments.dk eller hold dig opdateret på facebook.com/outdoormoments

PRAKTISK INFO
Sted: Bremen Teater, København Nyrupsgade 39-41, 1602 København V
Tidspunkt: 29. oktober 2014
Varighed: Ca. 3 timer
Billetter kan købes via dette link. Pris: 195 kr. (ekskl. gebyr)
Hashtag: #outdoormoments2014