Mediehuset Luksus køber Danmarks største løbskalender motionslob.dk

Skandinaviens største løbskalender. Det er ambitionen, når Danmarks største løbskalender på motionslob.dk og løbskalenderen Mowedo Running, som ejes af Mediehuset Luksus, kommer under samme tag.

Mediehuset Luksus, som bl.a. står bag LøbeMagasinet og Løberne.dk, der inspirerer danske løbere med dybdegående analyser om løb, træningsvejledninger, test af udstyr, samt tips og råd, tager nu skridtet videre med købet af Danmarks største løbskalender, motionslob.dk, som ligeledes har et stort forum for løbere, løbeprogrammer og meget mere.

Siden 2008 har vores mål været at inspirere de danske løbere til at blive den bedste version af dem selv – og med købet af motionslob.dk kan vi nu også tilbyde den bedste løbskalender. Målet bliver i første omgang at videreudvikle løbskalenderen sammen med vores eksisterende kalender Mowedo Running (mowedo.com), således at det bliver endnu nemmere for alle løbere at vælge netop de løb, som passer til deres tempo, terræn og målsætning. Dermed kan vi nu i Mediehuset Luksus tilbyde hele pakken, så vores palet af medier og portaler bliver Danmarks naturlige samlingspunkt for alle med løb i blodet,” fortæller Sofie Hvitved, chefredaktør på LøbeMagasinet og partner i Mediehuset Luksus.

Ambitionen er at skabe en portal, hvor man får al sin viden om skandinaviske løb,” fortsætter hun. ”Men på sigt er det ingen hemmelighed, at drømmen er at blive en aktør internationalt, og købet af motionslob.dk giver os i den grad en god position på det danske marked til at sætte skub i udviklingen i den retning.

Salget er også noget, der glæder Martin Bork, som siden 2007 har ejet motionslob.dk og bygget portalen op til i dag at være Danmarks største. ”Jeg håber, at Motionslob.dk’s stærke position som løbskalender kombineret med Mediehuset Luksus’ medier og deres nye Mowedo Running portal kommer til at sikre en solid base for danske løb fremover. Til gavn for de danske løbere, men så sandelig også som service for de mange løbsarrangører. Jeg har store forventninger til, at fusionen vil skabe et stærkt løbsmarked, for slet ikke at tale om, at vi på sigt i Danmark får mulighed for at sætte en seriøs dagsorden.”

Overdragelsen er trådt i kraft pr. 20. august 2018, og man kan forvente at se implementeringen af det nye samarbejde i løbet af de næste par måneder.

>> Se motionslob.dk

>> Se Mowedo Running 

>> Download pressemeddelse her (pdf)

For mere information, kontakt direktør Bugge Holm Hansen på bugge@mediehusetluksus.dk eller +45 30230170.

  • Published on:

    August 20, 2018

  • Categories:

    Nyheder